Coneixes el Border Collie?

SOS BORDER COLLIE es la primera protectora oficial de border collies a Espanya. Va sorgir de la gran quantitat de gossos d'aquesta raça que s'abandonaven.  Porta treballant durant més de 9 anys rescatant gossos de pastors que ja no necessiten als seus gossos, de camades no desitjades, de particulars que adquireixen un animal sense informar-se de les seves necessitats i arriba un moment que no poden fer-se càrrec d'ells, i de gosseres o de protectores d'arreu de la península.

El border collie és una raça de treball (gos pastor) i necessita gran quantitat d'exercici diari físic i mental. Molta gent va decicir tenir un per la seva fama de ser el gos més intel.ligent del món, per ser molt bonics i per ser ideals per fer esports com l'agility, frisbee, ...  Peró tot això, sense conèixer les seves necessitats, i aquest gossos creixien amb mancances que d'adults es transformaven en problemes de conductes. 

D'aquesta manera rehabilitem, reeduquem i busquem una nova llar, estudiant bé les necessitats de l'animal i els candidats a adoptar.