QUI SOM?

Persones involucrades que veient el dèficit i la inconsciència en el món animal ens reunim i decidim crear una associació sense ànim de lucre per ajudar a tot aquell que decideixi compartir la seva vida amb un èsser viu i conscienciar-los i assessorar-los per triar bé el seu nou company, d’aquí neix CANAE, centre d’acollida animal i activitats esportives.

QUÈ FEM?

Ajudem a les persones que busquen un animal de companyia en tot el que podem perquè tinguin una compatibilitat el més adequada possible. Fem activitats esportives de tot tipus i a demanda de cada persona amb la seva mascota. Ajudem a la bona convivència entre persones i animals en tots els àmbits.

Ajudem als animals, que estan a d’altres protectoras,  gosseres o amb persones que ja no els volen, a buscar una nova llar,  els rehabilitem i eduquem per què aixó sigui possible.

Anem a les escoles i centres d’esbarjo a fer xerrades de civisme per conscienciar els més petits de la responsabilitat que comporta tenir un animal, i de la importancia de la seva convivència amb altres individus.