La fira de l'adopció per excelència

ADOPTALIA

Com el seu nom indica ADOPTALIA es la fira de l’adopciò.

Neix davant la mancança de fires relacionades amb el món animal a la nostra població, per aquest motiu decidim fer una fira diferent en la que qui vulgui adoptar pugui fer-ho. No només a la nostra associació sino a qualsevol altra de tota la comarca, doncs creiem que col.laborant tots aconseguirem més que no pas per separat. Al  no creure en la competència en aquest àmbit decidim que en aquesta fira vinguin protectores de tot tipus, i on es faran demostracions d’activitats esportives, educació i altres per potenciar una bona convivencia entre persones i animals. 

Es decideix buscar un entorn natural en el que els visitants es sentin relaxats i a gust, les últimes edicions s'han dut a terme al Parc Bosc de Figueres amb bons resultats. Us convidem a venir, gaudir de les activitats que es publicarán més endavant i si tot va bé i voleu adoptar... marxar amb un nou membre a la familia. 

Per inscriure la vostra associació a la fira.

Fomulari d'animals (máxim 5).

Necessitem voluntaris per preparar la fira, ajudar a muntar i desmuntar i durant les activitats. Si estas interessat/da poseu-vos en contacte amb nosaltres:

Formulari per voluntaris.

Cursa Canicross Amateur i Caminada

Formulari d'inscripció al canicross

La cursa començarà a les 9h. Les inscripcions s'han de fer prèviament a través del formulari que es troba just a sobre d'aquestes línies. El donatiu de la cursa es de 10€ i el donatiu de la caminada es de 6€, i tot va íntegrament per la nostra protectora. Si l'inscripció es fa el mateix dia, el donatiu de la cursa serà de 12€ i de la caminada 8€. El recurregut es de 5km. El numero de compte per efectuar els ingressos es el Banc de Sabadell ES87 0081 0378 36 0001148021 i s'hauria d'indicar el nom i el dni de la persona que efectua l'ingrés.

Segons la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal (lopd), s'informa de que les dades proporcionades a l'Associació Canae-SOS Border Collie formen part de fitxers de caràcter personal.

Normativa:

Gossos: Poden participar totes les races de gossos, sempre que estiguin en bona forma física i passin el control veterinari.

Els gossos han de tenir com a mínim 1 any per fer el canicross.

Han de portar micro-xip i la cartilla de vacunes

Les vacunes obligatòries són: La Tetravalent (front a parvovirosis, leptospirosis, moquillo caní i hepatitis canina).

La antirràbica.

El corredor ha de ser responsable del seu gos en tot moment. En cas de que un gos estigui fora de control l'equip quedarà desqualificat.

Els gossos reactius hauran de sortir al final del seu calaix i portar morrió si fos necessari.

En cas de que hi hagi gosses en cel s'haurà de comunicar a l'organització i sortiran en última posició del seu calaix o en l'ultim calaix segons valori l'organització.

S'han de recollir els excrements dels gossos i llençar-los a les papereres que hi haurà habilitades.

Material obligatori:

*Arnés de tir que no pugui lesionar el gos

*Línia de tir amb amortidor

*Cinturó pel corredor

El gos ha d'anar sempre corrent per davant del corredor. Com a màxim a l'alçada de les potes de darrere. Còrrer de forma continuada per davant del gos o estirar d'ell serà motiu de desqualificació.

Els gossos agresssius (no de raça perillosa) hauran de prendre la sortida en darrer lloc i amb morrió si fos necessari. El corredor haurà de prendre les mesures per controlar-lo tant a la sortida com durant tot el recorregut.

En cap moment es pot maltractar de forma física i verbal al gos.

El corredor ha de vetllar per no embrutar o degradar la pista o la muntanya.

En cas d'accident els corredors hauran de prestar auxili i informar al control més proper.

El director de cursa i el veterinari podran desqualificar un equip i retirar-li el dorsal o aplicar les penalitzacions que cregui convenients en cas de no complir algun dels punts del reglament o no superar el control veterinari.

En cas de que les temperatures en el moment de la sortida superin els 16ºC l'organització reduirà el recorregut a un no superior als 2km.

Ja s'apropa la nova edició i us deixem aquí el cartell amb totes les activitats que farem, no hi podeu faltar!